Enoosne prikolice

Enoosna prikolica za traktor je eden izmed izdelkov, ki ga ponujamo v okviru naše hišne blagovne znamke Wöz Anhänger. Na podlagi dolgoletnih izkušenj, strokovnega znanja in želja naših strank smo lansirali lastno blagovno znamko, pod okvirom katere izdelujemo kakovostne prikolice (traktorske prikolice, gradbene prikolice in prikolice za prevoz bal). Zaradi najsodobnejše tehnologije in materialov visoke kvalitete se Wöz Anhänger uvršča v vrh Evropskih proizvajalcev prikolic.

Traktorska enoosna prikolica je enostavna za uporabo ter zaradi lažje teže bolj okretna. Če potrebujete pomoč pri prevozu pridelka, odpadkov ali gradbenih materialov, potem je enoosna prikolica dobra izbira za vas. Če vas zanima enoosna prikolica, si poglejte izdelke v naši ponudbi. Prav tako boste na naši strani našli tudi druge traktorske prikolice (dvoosna in tandemska prikolica).

Enoosna prikolica in ostali izdelki v naši ponudbi so bile skrbno tehnično načrtovane in oblikovane za potrebe kupcev. Naš namen je, da z znamko Wöz Anhänger svojim kupcem ponudimo kakovostne, učinkovite in zanesljive izdelke. Prikolice Wöz Anhänger so sestavljene iz visoko kakovostnih komponent, ki jim zagotavlja dolgo življenjsko dobo in nemoteno uporabo.

Traktorska enoosna prikolica – vključena oprema:

- 3 stranski kiper
- kipanje bočno 45°
- kipanje zadaj 50°
- 3 stopenjski cilinder s končnim ventilom
- centralno odpiranje zadnje stranice
- hidravlične zavore
- cestne luči
- mehanska ali hidravlična podporna noga mehanska
- mehanska parkirna zavora mehanska
- PVC zagozde za kolesa
- pod debeline 5 mm
- znak za počasna vozila
- centralno odpiranje stranic

Enoosna prikolica ima na voljo tudi možnosti dodatne opreme, kot na primer možnost povišanja stranic (500mm) ali zamenjava 500mm stranic za 600mm (pri določenih modelih). Prikolici lahko dodate tudi izpust za žito in vrtljivo vlečno uho. Pri nekaterih modelih so na voljo tudi hidravlični priključki in vlečna kljuka za drugo prikolico. Znamka Wöz Anhänger omogoča, da prikolico popolnoma prilagodite svojim željam in potrebam. 

Potrebujete pomoč pri izbiri? Če vas zanima enoosna prikolica ali kak drug izdelek iz naše ponudbe, vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri. Strokovnjaki iz podjetja Trisa d.o.o. vam bodo lahko na podlagi poglobljenega znanja in dolgoletnih izkušenj svetovali pri izbiri pravega izdelka za vas.