Traktorske prikolice

WÖZ ANHÄNGER traktorske prikolice

Na podlagi strokovnih izkušenj in željah naših strank, smo se odločili za izdelavo lastne blagovne znamke Wöz Anhänger, ki je poznana po kakovostnih traktorskih in gradbenih prikolicah ter prikolicah za prevoz bal. Poznavanje panog na katerih delujemo, z veseljem delimo z našimi kupci in jim s tem pomagamo pri nakupu in zadovoljnem delu z izbranimi stroji in opremo.
Wöz Anhänger z najsodobnejšo tehnologijo razvoja in visokokvalitetnimi materiali s svojo ponudbo prikolic sodi v sam vrh Evropskih proizvajalcev.
Program obsega traktorske in gradbene prikolice ter prikolice za prevoz bal.
Tehnične rešitve proizvodov so skrbno načrtovane in oblikovane za potrebe kupcev, dvig učinkovitosti in zanesljivosti med svojo konkurenco. Kvalitetni proizvodi so predvsem rezultat sodelovanja s končnimi potrošniki skozi celotno življenjsko dobo.
Wöz Anhänger vgrajuje komponente najbolj priznanih Evropskih podjetij, kar omogoča dolgo življenjsko dobo in ob pravilni uporabi nemoteno delovanje prikolic.

Širok asortima Wöz Anhänger traktorskih prikolic vam ponuja različne modele enoosnih, dvoosnih in tandem prikolic. Traktorske prikolice so vsestranske, zato jih lahko uporabljate za prevoz pridelka, gradbenega materiala ali kosovnih odpadkov.

Enoosne prikolice so namenjene za vsa manjša transportna dela. So vsestransko uporabne na vseh podlagah, robustna izdelava pa poskrbi za dolgo življenjsko dobo. Traktorske prikolice s tandemskim podvozjem so okretne, prilagodljive in stabilne, kar omogoča varnejšo uporabo. Dvoosne traktorske prikolice so idealne za zahtevnejše razmere in teren. Z njihovo uporabo bodo tudi najdaljše razdalje varne in mirne. Z različnimi kombinacijami dodatne opreme si lahko sestavite Wöz Anhänger traktorsko prikolico, ki bo zadostila vsem vašim potrebam.

WÖZ ANHÄNGER traktorske prikolice
Preverite našo ponudbo