Tovorne prikolice

Naši strokovnjaki vam z veseljem pomagajo pri izbiri:
Gradbene prikolice Wöz Anhänger

Gradbene prikolice Wöz Anhänger

Najsodobnejša tehnologija in kakovostni materiali

Wöz Anhänger z najsodobnejšo tehnologijo razvoja in visokokvalitetnimi materiali s svojo ponudbo prikolic sodi v sam vrh Evropskih proizvajalcev.

Program obsega traktorske in gradbene prikolice ter prikolice za prevoz bal.

Tehnične rešitve proizvodov so skrbno načrtovane in oblikovane za potrebe kupcev, dvig učinkovitosti in zanesljivosti med svojo konkurenco. Kvalitetni proizvodi so predvsem rezultat sodelovanja s končnimi potrošniki skozi celotno življenjsko dobo.

Wöz Anhänger vgrajuje komponente najbolj priznanih Evropskih podjetij, kar omogoča dolgo življenjsko dobo in ob pravilni uporabi nemoteno delovanje prikolic.

Vzdržljive prikolice za vse gradbince

Gradbene prikolice Wöz Anhänger Bau-Line so namenjene prevozu gradbenih in delovnih strojev, težkih kolutov in drugega gradbenega materiala. Gradbene prikolice iz linije Bau-Line odlikujejo stranice narejene iz Hardox materiala, pri čemer se zadnja stranica hidravlično odpira navzdol s pomočjo dveh cilindrov. Hardox material je je odporen na večje mehanske obremenitve, zato so gradbene prikolice Wöz Anhänger robustne, odporne in primerne za prevoz razsutega tovora kot sta pesek in prod.