Zanesljive gozdarska prikolica za učinkovit transport lesa in lesnih proizvodov

21. junij 2023

Ste v iskanju specializirane gozdarske prikolice, ki vam bo zanesljivo služila ter olajšala transport velikih količin lesa in lesnih proizvodov? Palms gozdarska prikolica je narejena iz najbolj kakovostnih materialov, ki zagotavljajo njeno dolgo življenjsko dobo ter zanesljivost pri vsaki uporabi.
 
Pohvalimo se lahko s certifikatom kakovosti in inovativno tehnologijo lakiranja, zato vam zagotavljamo, da bo vaša gozdarska prikolica ohranila svojo vrednost še leta in leta. Naša ponudba vključuje širok nabor modelov gozdarskih prikolic z različnimi zmogljivostmi, nosilnostjo, velikostjo ter dodatno opremo, kar vam omogoča, da izberete pravo prikolico za svoje potrebe. Ne odlašajte več in si zagotovite Palms gozdarsko prikolico. Ta gozdarska prikolica bo vaše delo v gozdu naredila preprosto in učinkovito!
 

Vrhunski proizvajalec gozdarskih prikolic in dvigal za učinkovito delo

 
Podjetje Palms se že vrsto let uvršča med najboljše evropske proizvajalce gozdarskih prikolic in dvigal. Njihov vodilni položaj na trgu je posledica trdega dela ter stalnega razvoja in izboljšav v proizvodnem procesu. Vsi njihovi izdelki so narejeni z namenom, da kupcem olajšajo delo v gozdarstvu, ter da zagotavljajo vrhunsko kakovost in zmogljivosti. Palms gozdarska prikolica se uvršča med najboljše na tržišču, saj je izdelana iz najkakovostnejših materialov in omogoča enostavno kombiniranje s Palms dvigali, s čimer pridobite nepogrešljivo orodje za vaše gozdarsko delo.

 
V podjetju Trisa se že vrsto let ukvarjamo z gozdarsko in kmetijsko mehanizacijo ter vam lahko ponudimo največjo izbiro prikolic na trgu. Naši izkušeni prodajalci vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri in nakupu Palms prikolice, ki bo ustrezala vašim potrebam ter željam. Zagotavljamo vam najkakovostnejše izdelke, ki vam bodo omogočili učinkovito delo v gozdu ter dolgoročno zadovoljstvo ob uporabi.
 
Palms je družinsko podjetje, ki se je z delom in inovativnostjo uveljavilo kot največji proizvajalec gozdarskih prikolic in dvigal v Evropi. Osnovano leta 1922 je to podjetje zanesljivo in prepoznavno ime pri proizvodnji gozdarske mehanizacije. Pri svoji rast se je zanašalo na štiri temeljne principe, ki so ključni za pridobitev trdne pozicije na tržišču. V strastnem razvoju svojih izdelkov so predvsem pozorni na to, da izdelajo najboljšo kakovost za svoje stranke. Ponosni so na inovacije, ki jih prinašajo s prikolicami ter drugo gozdarsko mehanizacijo, kar omogoča strankam nemoteno in lažje delo v gozdu. Ne pristajajo na kompromise kar se tiče kvalitete izdelkov, namenjenim delu v tako zahtevnem okolju, kot je gozd, in poslujejo z zaupanjem do svojih strank s poudarkom na dolgoročnih odnosih.
 
Palms se tudi zaveda, da sta zaupanje in kakovost ključnega pomena pri proizvodnji gozdarskih prikolic in dvigal, zato od začetka do konca ostajajo zavezani izdelavi najkvalitetnejšega ter preprosto najboljšega izdelka na trgu.
 

Palms gozdarska prikolica – zanesljivost in kakovost za vrhunsko delo v gozdarstvu

 
Za vse ljubitelje zanesljive in kakovostne gozdarske mehanizacije je Palms gozdarska prikolica z dvigalom med najboljšimi na tržišču. S peto generacijo gozdarskih dvigal in razširjeno paleto modelov Palms prikolic kupcem zagotavljamo izjemne produkte, ki so plod dolgoletnih izkušenj in inovativnih pristopov. Palms je razvil edinstveno rešitev za zaščito hidravličnih cevi od roke do rotatorja, kar je bistveno povečalo vzdržljivost in zanesljivost teh mehanizmov. Testirana je bila z najtežjimi opravili v gozdu in se izkazala kot izjemno zanesljiva. Patentiran sistem dvižnih gredi za vrtljive priključke pa poskrbi za zmanjšanje vzdrževalnih stroškov in poveča trajnost dvigal. Točke, kjer so gredi podmazane, so locirane na priročnem mestu na robu ogrodja, kar omogoča enostavno in hitro vzdrževanje.

 
Novost v naši ponudbi so Z-dvigala z velikim dosegom, ogromno dvižno močjo ter delovnim tlakom, torej z res zavidljivimi lastnostmi. Lahko bi rekli, da gre za pravega kralja med dvigali, ki ga odslej dobite tudi v naši ponudbo.
 
Gre za vrhunsko kakovost, na katero se lahko zanesete pri najzahtevnejših opravilih v gozdu. S Palms dvigali in prikolicami boste dosegli odlične rezultate vedno, ko boste potrebovali učinkovit in zanesljiv transport velikih količin lesa.
 

Produktivno orodje za delo v gozdu s certifikatom kakovosti

Imate težave pri iskanju zanesljivega in produktivnega orodja za delo v gozdu? Ne iščite več! Prepričajte se v najvišjo kakovost, inovativno tehnologijo lakiranja ter certifikat kakovosti, ki jih ponuja Palms.
 
S ponosom predstavljamo certifikat kakovosti SSAB My Inner Strenx, ki zagotavlja, da so vsi produkti, vključno z gozdarskimi prikolicami in dvigali, narejeni iz švedskega jekla najvišje kvalitete - Strenx. Da zagotovijo najboljšo trajnost in vrednost produktov, so, za razliko od drugih proizvajalcev, od leta 2017 dalje obdelali vse produkte s temeljnim premazom EPO s kataforezo in prašnim lakiranjem. To preprečuje nastanek rje in daje produktom zaščito pred škodljivimi vplivi okolja. Dvigala so zasnovana z računalniško simulacijo za testiranje trdnosti in izdelana s posebnim oblikovanjem iz litega železa. To zagotavlja zelo trpežno, varno in kakovostno delovanje. Njihov cilj je zagotoviti orodje, ki ga potrebujete za učinkovito delo v gozdu, zato so fleksibilni in se prilagajajo vsem vašim potrebam.
 
Postanite del naše Palms družine in uživajte v zanesljivem ter kakovostnem orodju! Na prikolice in dvigala iz naše ponudbi nudimo tudi 36-mesečno garancijo!


nazaj na seznam