Zanesljiva in funkcionalna prodajna prikolica za učinkovito delo

13. februar 2024

Humbaur prodajna prikolica je opremljena z visokokakovostnimi pocinkanimi armaturami in razsvetljavo, ki olajšata delo. Trdno in zanesljivo ogrodje, ki jo ima prodajna prikolica, zagotavlja poliuretansko jedro, ki je prevlečeno s pocinkano jekleno ploščo v prahu. Posebna loputa na desni strani, ki se odpira s plinskimi vzmetmi, nudi zaščito gostom in ponudbi pred dežjem ter drugimi vremenskimi razmerami. Odkrijte našo ponudbo in najdite prodajno prikolico, ki bo najbolje zadostila vašim potrebam.
 
Vrhunski nemški proizvajalec prodajnih prikolic

Podjetje Humbaur se uvršča med vodilne nemške proizvajalce prodajnih prikolic. Njihove prikolice odlikuje odlična tehnična zasnova in visoka kakovost, saj so izdelane iz trdnih ter kakovostnih materialov. Pomembno je, da je prodajna prikolica Humbaur zasnovana za trajno in kvalitetno uporabo, kar je posledica njihovega tesnega sodelovanja z zastopniki. To omogoča prilagajanje razvoja prikolic glede na specifične želje strank. Vzdržljivost Humbaur prikolic se preizkuša na testnih stezah pod najtežjimi možnimi pogoji. Ključen je predvsem test stabilnosti in vzdržljivosti podvozja ter okvirja, ki jasno priča, da je prodajna prikolica izjemno kakovostna.

Za brezskrbno poslovanje

Poletje prinaša dobro znano ulično prodajo. Mestna središča bodo kmalu oživela s prodajnimi prikolicami, ki bodo privlačile turiste, zlasti v času vrhunca turistične sezone. Kaj potrebujete za to podjetniško priložnost in katero dejavnost je treba registrirati? Za vse, ki razmišljate o dodatnem zaslužku, predstavljamo zakonske okvire prodaje, ki jih omogoča prodajna prikolica, ter pogoje, ki jih morate izpolnjevati. Za uspešno poslovanje je ključnega pomena pravilna registracija dejavnosti glede na Standardno klasifikacijo dejavnosti iz leta 2008. Dodajanje novih dejavnosti med obstoječe dejavnosti podjetja je preprost postopek, ki ga lahko podjetnik samostojno opravi prek spleta.Prijave in dovoljenje lokalne skupnosti

Oseba, ki se ukvarja s prodajo na stojnici, mora imeti ustrezno pravno organizacijo ter izpolnjevati zahteve, ki jih predpisuje Zakon o trgovinah (ZT-1). Po tem zakonu mora trgovec, ki želi prodajati blago na premičnih stojnicah, prodajnih avtomatih ali s potujočo prodajalno, pridobiti pisno soglasje lastnika ali pooblaščenega upravljavca prostora, kjer se bo blago prodajalo. Pisno soglasje mora natančno opredeliti prostor in čas prodaje.

Usklajevanje z lokalno skupnostjo

Za prodajo na prostem je pomembno vedeti, da lokalna skupnost določa, kje je dovoljeno prodajati, kar je opredeljeno v njihovih aktih. To vključuje tudi prodajo blaga na prireditvah kot so sejmi, shodi in podobno. Organizator prireditve lahko v tem primeru pridobi pisno soglasje za vse trgovce, ki želijo sodelovati na prireditvi. Pomembno pa je omeniti, da lokalne skupnosti ali občine običajno obvestijo o oddaji tržnega prostora prek javnega razpisa, na katerega se morajo ponudniki prijaviti. Če nameravate torej prodajati blago na primer s premično stojnico na plaži, morate najprej preveriti, ali to dovoljujejo lokalni akti, ter kakšno dokumentacijo je potrebno pridobiti za legalno opravljanje dejavnosti.

Pravilnik o minimalnih tehničnih pogojih za opravljanje trgovinske dejavnosti ureja prodajo na stojnicah in vsebuje podrobnosti glede postavitve stojnice. Ob predpostavki, da so izpolnjeni tudi drugi pogoji za prodajo blaga in ob upoštevanju zakonodaje s področja zdravstvene ustreznosti živil, higiene živil, varnosti proizvodov ter navodil Nacionalnega inštituta za javno zdravje v zvezi s splošnimi priporočili za dobro higiensko prakso itd. ni dodatnih omejitev.

Vrhunska nemška prodajna prikolica podjetja Humbaur je popolna rešitev za učinkovito delo na terenu. Z visokokakovostnimi materiali, trdnim ogrodjem ter premišljeno zasnovo omogoča zanesljivo in vzdržljivo uporabo. S posebno loputo, razsvetljavo ter funkcionalnimi detajli se prilagaja različnim vremenskim razmeram. Humbaur, vodilni nemški proizvajalec, s svojim tesnim sodelovanjem s strankami omogoča prilagajanje prikolic glede na specifične potrebe. Za brezskrbno poslovanje in legalno prodajo na prostem je ključnega pomena pravilna registracija dejavnosti in usklajevanje z lokalnimi predpisi. Humbaur prikolica - optimalna izbira za uspešno podjetniško pot na ulični prodaji. Odkrijte našo pestro ponudbo in izberite prikolico, ki bo zadostila vašim potrebam.


nazaj na seznam