Traktorska kiper prikolica: nepogrešljiv pripomoček za vsakega kmeta

21. februar 2024

Kmetijska sezona je pred vrati, kar pomeni, da prihaja čas dela na polju. Zavedamo se, da je za vsakega pravega kmeta ali vrtnarja pomembno, da ima na razpolago zanesljivo opremo, ki bo olajšala vsakdanje delo. In med najpomembnejšimi napravami v arzenalu vsakega kmeta je nedvomno traktorska kiper prikolica. Pri podjetju Trisa razumemo pomembnost zanesljive opreme, zato ponujamo široko paleto traktorskih kiper prikolic, ki bodo zadovoljile potrebe vsakega njenega uporabnika.

Vsestranska uporabnost traktorskih kiper prikolic

Mnogi se ne zavedajo, vendar so traktorske kiper prikolice več kot le prevozna sredstva; so prilagodljive naprave, ki omogočajo širok spekter uporabe v različnih okoljih in situacijah. Naj vam podamo nekaj primerov, kako lahko traktorsko kiper prikolico izkoristite na vaši kmetiji ali gradbišču:

-       Prevoz poljščin in pridelkov: Ne glede na to, ali gre za žito, sadje ali zelenjavo, traktorska kiper prikolica omogoča enostaven prevoz pridelkov z njive do shrambe ali tržnice.

-       Transport gradbenega materiala:  traktorska kiper prikolica pride prav tudi pri gradbenih projektih za prevoz peska, gramoza, cementa in drugih gradbenih materialov na gradbišče. Zaradi visoke nosilnosti je idealna za takšne naloge.

-       Odvoz odpadkov: Pri čiščenju okolice ali izvajanju kmetijskih del lahko traktorsko kiper prikolico uporabite za odvoz odpadnega materiala, kot so veje, listje, travni odkosi in drugi organski odpadki.

-       Prevoz živali ali krme: Za kmete, ki imajo živino, je traktorska kiper prikolica koristna pri prevozu živali ali krme med različnimi deli kmetije.

-       Gradnja in urejanje cest: Pri gradnji ali vzdrževanju cest lahko traktorsko kiper prikolico uporabite za prevoz asfalta, peska, gramoza in drugih gradbenih materialov.

-       Transport lesa in drv: Za gozdarje ali tiste, ki se ukvarjajo z obdelavo lesa, je traktorska kiper prikolica nepogrešljiva pri prevozu hlodovine, sekancev ali drv do žage ali skladišča.

-       Pomoč pri premiku težjih predmetov: Traktorsko kiper prikolico lahko uporabite tudi kot pomoč pri premiku težjih predmetov, kot so stroji, oprema ali gradbeni elementi.

-       Transport materiala na težje dostopna mesta: Zaradi svoje okretnosti in moči se traktorska kiper prikolica odlično obnese tudi pri prevozu materiala na težje dostopna mesta, kot so hribovita ali gozdnata območja.To pomeni, da so te prikolice idealne za uporabo tako na kmetijskih posestvih kot tudi na gradbiščih in v gozdarstvu, kar marsikomu olajša delo.  S svojo nosilnostjo, ki sega od 3.800 kg do 12.700 kg, je traktorska kiper prikolica kos tudi najtežjim izzivom prevoza, pri čemer zagotavljajo visoko stopnjo stabilnosti in varnosti.

Različne možnosti in modeli

Pri podjetju Trisa se zavedamo, da vsak kmet ali gradbenik potrebuje prikolico, ki je prilagojena njihovim potrebam in zahtevam. Zato ponujamo široko paleto modelov traktorskih kiper prikolic, ki se med seboj razlikujejo po namenu, nosilnosti, velikosti in dodatnih funkcijah. Enoosne, katere so zasnovane za enostavno uporabo in večjo okretnost. Primerna je za prevoz manjših tovorov. Narejena je iz visokokakovostnih materialov in se odlikuje po svoji zanesljivosti in trajnosti.

Nudimo pa tudi dvoosne ter tandem prikolice, katere so prilagodljive vašim potrebam, saj jih lahko opremimo s številnimi dodatki, kot so poviški stranic, priključki za drugo prikolico in različne pnevmatike. Poleg tega imajo tandem prikolice funkcionalne dodatke, kot so izpust za žito na zadnji strani in lestev za lažje vzpenjanje na prikolico na sprednji strani. S svojo visoko nosilnostjo in možnostjo kipanja tako zadaj kot tudi bočno so tandem prikolice idealna rešitev za prevoz težjih tovorov na vaši kmetiji ali gradbišču, kar omogoča hitro in enostavno razkladanje, kar vam bo prihranilo čas in energijo.

Če iščete kakovostno in zmogljivo traktorsko kiper prikolico, ste na pravem mestu. Pri podjetju Trisa vam ponujamo širok nabor modelov, ki so primerni za različne namene in proračune. Naše prikolice so izdelane iz kakovostnih materialov in zagotavljajo visoko stopnjo zmogljivosti tudi v primeru zahtevne vsakodnevne uporabe. Za več informacij o naših izdelkih in pomoč pri nakupu nas kontaktirajte danes. Z veseljem vam bomo pomagali najti pravo prikolico, ki bo ustrezala vašim potrebam.


nazaj na seznam