Prikolica za motor Humbaur – obvezna oprema za vse avanturiste na dveh kolesih

1. december 2023

Vsi, ki vam kri po žilah poganja vožnja z motorjem, veste, da brez dodatne opreme, ki vam omogoča premik vozila brez vašega neposrednega upravljanja, preprosto ne gre. Naj bo družinski dopust, izlet ali potovanje z avtomobilom … To še ne pomeni, da mora vaš jekleni konjiček na dveh kolesih ostati doma! Prikolica za motor vam omogoča, da ga vzamete s seboj, kamor želite!


Zanesljiv in varen prevoz vašega motorja

Prikolica za motor je posebej zasnovana in izdelana za prevoz enega ali več motorjev. Omogoča varen in udoben prevoz na daljše razdalje ali v situacijah, ko vožnja z motorjem ni mogoča ali primerna.

Pa poglejmo, zakaj je prikolica za motor nepogrešljiva oprema motoristov:


Varnost

Prikolica za motor omogoča varen prevoz brez izpostavljanja voznika in motorja nepotrebnim tveganjem na cesti, zlasti v slabih vremenskih razmerah ali na dolgih razdaljah.


Zaščita motorja

Z uporabo prikolice se izognemo neposrednim vplivom vremenskih razmer (dež, sneg, sol in sonce), kar lahko ščiti motor pred obrabo in korozijo.


Večja nosilnost

Prikolica za motor omogoča prevoz dodatne opreme, kot so rezervni deli, orodje, oprema za kampiranje in druga prtljaga, brez da bi pri tem dodatno obtežili motor.


Fleksibilnost

Prikolice lahko omogočajo prevoz več motorjev hkrati, kar je idealno za skupinske izlete, dogodke ali tekme.


Dostop do težko dostopnih krajev

S prikolico se lahko do določenega mesta peljete z avtom, nato pa motor uporabite za raziskovanje območij, ki so za avto morda težje dostopna.


Udobje

Na dolgih potovanjih je vožnja z avtom pogosto udobnejša kot z motorjem, zlasti v ekstremnih vremenskih razmerah ali pri visokih hitrostih na avtocesti.


Humbaur – sinonim za najvišje standarde kakovosti, trpežnosti in zanesljivosti

Dobavo prikolic za motor zaupamo podjetju Humbaur, ki izdeluje prikolice najvišjega kova. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1957 v Nemčiji in sprva prodajalo kmetijske izdelke. Sčasoma je svoje poslovanje razširilo in se usmerilo v proizvodnjo prikolic. V osemdesetih letih so začeli osvajati tudi evropski trg in kmalu postali vodilno podjetje v izdelavi prikolic.

Humbaur prikolice so znane po kakovosti, inovativnosti in varnosti. Ponujajo več kot 999 modelov prikolic s težo od 750 kg do 55 ton. Vsak teden iz nemške tovarne v Gersthofnu pride približno 1200 prikolic, ki jih izdelujejo motivirani in usposobljeni strokovnjaki, izdelane pa so iz najboljših materialov. Humbaur prikolice so prilagodljive, zato se lahko prilagodijo specifičnim potrebam strank. Preden pridejo na trg, so preizkušene na testnih stezah, svojo odličnost pa jamčijo tudi s 24-mesečno garancijo.


Prikolica za vsak motor

Naša prikolica za motor Humbaur, model HM 75 21 13, se ponaša z zavidljivo specifikacijo:

-       Notranje mere so 2.095 x 1.365 x 70 mm, zunanje pa 3.142 x 1.765 x 980 mm

-       Skupna teža je 750 kg, od tega prikolica sama tehta 175 kg, kar omogoča nosilnost kar 575 kg

-       Višina tovora je 515 mm, gume merijo 13 col, kot dostopa pa je 15°

Vključena oprema prikolice obsega:

-       Vroče cinkano V rudo

-       13-polni priključek z vzvratno lučjo

-       Privezne točke (5 parov) v podu

-       Tri stojala za motorno kolo

-       Navozno rampo

-       Posebne Humbaur luči

Za tiste, ki želite, da ima vaša prikolica še dodatno premo, pa so na voljo tudi rezervno kolo, podporne noge, podporno kolo, amortizerji in škatla za orodje.

Ko izbirate prikolico za svoj motor, je pomembno upoštevati velikost in težo motorja ter dodatno opremo, ki jo boste morda potrebovali.

Izjemnost, inovativnost, trpežnost ter prilagodljivost Humbaur prikolic vas bo preprosto navdušila. In če ste mislili, da so vam določeni kraji nedosegljivi, ne – prikolica za motor vas lahko popelje na začetek vsake vaše dogodivščine. Vzemite ključe, naložite in privežite svoj motor ter se odpravite do novih pustolovščin. Prikolica za motor Humbaur - ker vsaka avantura potrebuje zanesljiv začetek!


nazaj na seznam