Največja izbira avtomobilskih prikolic na enem mestu

14. junij 2023

Če iščete zanesljivo avtomobilsko prikolico, vas vabimo k sodelovanju. Podjetje Trisa je bilo ustanovljeno leta 2008 in skozi čas smo se izoblikovali kot zastopnik za številne priznane blagovne znamke pri prodaji in servisu tako v Sloveniji kot tudi drugod po Evropi.
 
Ker smo specializirani zlasti za kmetijsko in gozdarsko mehanizacijo ter avtomobilske prikolice, vam ne nudimo le kvalitetnih prikolic, ampak imamo na voljo tudi strokovno servisno službo, ki vam je ves čas v podporo. Naše znanje tudi z veseljem delimo s strankami, da bi jim pomagali pri nakupu in izbiri prave opreme za njihove potrebe. Stopite v stik z nami in izberite prikolico po svojih željah.
 

Izbirajte med najboljšimi avtomobilskimi prikolicami za vse namene

 
Ali iščete odlične avtomobilske prikolice za različne namene? Potem ne iščite več! Na naši spletni strani boste našli vse, kar potrebujete za svoje potrebe pri prevozu. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri, tako da ste lahko prepričani, da boste dobili pravo prikolico za vaše specifične potrebe. Na voljo so tako enoosne, tandem in kiper avtomobilske prikolice kot prikolice za prevoz gradbene mehanizacije in vozil, boks, hladilne in specialne prikolice. Naša ponudba je res nekaj posebnega, ne zamudite priložnosti in si izberite svojo prikolico še danes!

 
V naši ponudbi boste našli najboljše avtomobilske prikolice nemškega proizvajalca Humbaur. Ti vrhunski izdelki so bili oblikovani z natančnostjo in strokovnostjo, da zdržijo zahtevno vsakodnevno uporabo. Vsaka prikolica Humbaur je proizvedena in testirana na enem mestu, da zagotavlja visoko kakovost in trajnost. Pri nas boste našli največjo izbiro prikolic na enem mestu, in če se ne morete odločiti, katera prikolica bi bila za vas najbolj primerna, se lahko obrnete na naše strokovnjake, ki vam bodo z veseljem svetovali ter pomagali pri nakupu prikolice za avto. Avtomobilske prikolice so na voljo v različnih modelih. Vsi modeli so strokovno izdelani za svoje namene, kar zagotavlja njihovo dolgo življenjsko dobo in kakovostno uporabo. Ne zamudite priložnosti in si izberite svojo idealno avtomobilsko prikolico Humbaur danes.
 

Zanesljivost in kakovost za vaše delo

 
Humbaur je sinonim za vrhunsko kakovost in inovacije v panogi izdelave avtomobilskih prikolic. Podjetje je prepoznano kot vodilni nemški proizvajalec prikolic, kjer nenehno nadgrajujejo proizvodno tehnologijo, da zadovoljijo stroge standarde kakovosti, ki so jih določile njihove stranke. Vse Humbaur prikolice so strokovno oblikovane in izdelane na enem mestu, s čimer dosegajo kratek čas razvoja in izjemno medresorsko sodelovanje. Vizija podjetja je zasnovana za dolgoročno prilagajanje na trgu in nenehno zadovoljevanje potreb svojih strank. Poleg tega, da se Humbaur osredotoča na vrhunsko kakovost, vedno poskrbijo tudi za dobre delovne pogoje, kar dodatno vpliva na kakovost njihovih izdelkov. Zato veljajo Humbaur avtomobilske prikolice za ene najbolj kakovostnih na trgu. Ne zamudite priložnosti, da si zagotovite Humbaur prikolico in uživate v zanesljivem prevozu vašega tovora že danes.

 
Ali potrebujete zanesljivo in kakovostno kiper prikolico, ki vam bo olajšala vaše delo pri prevozu tovora? Potem je Humbaur kiper prikolica odlična izbira za vas! Humbaur je med najbolj priznanimi proizvajalci avtomobilskih prikolic na nemškem trgu, kar zagotavlja, da boste dobili visoko kakovosten izdelek, ki ga potrebujete. Naša ponudba vključuje kiper prikolice v različnih modelih, ki so primerni za prevoz gradbenega materiala, sadik dreves ali motornih koles in drugih strojev. Posebej priročna kiper prikolica vam omogoča enostavno in hitro nalaganje in razkladanje tovora z uporabo jeklene prekucne ploščadi ter ročne ali električne črpalke, ki jo lahko nagnete na strani ali zadaj. Naša osnovna kiper prikolica ponuja nosilnost do 900 kg, v ponudbi pa so tudi bolj zmogljive različice z nosilnostjo do 2.250 kg. Ne glede na to, katero kiper prikolico izberete, boste prejeli visokokakovostni proizvod, zgrajen za trajnost in učinkovitost. Poiščite vašo novo Humbaur kiper prikolico danes in se pripravite na enostaven in zanesljiv prevoz vašega tovora.
 

Zanesljive avtomobilske prikolice za prevoz vozil

 
Iščete zanesljivo prikolico za prevoz vozil? Na naši spletni strani lahko najdete širok izbor kakovostnih prikolic, vključno s prikolicami za prevoz motornih koles, avtomobilov in boks prikolic za prevoz vozil. V ponudbi imamo tudi prikolice za prevoz tovora, hladilne in zamrzovalne prikolice, pa takšne za prevoz živine in konj, električnih kolutov, sončnih elektrarn ter tudi posebno dolgega tovora.
 
Humbaur je že dolgo znan nemški proizvajalec prikolic, ki nenehno nadgrajuje svojo tehnologijo za zagotavljanje kakovostnih in zanesljivih izdelkov. Vsaka Humbaur prikolica je strokovno oblikovana in proizvedena na enem mestu za zagotavljanje vrhunske kakovosti in trajnosti. Naša ponudba je osnovana tako, da boste zagotovo našli prikolico za prevoz vozil, ki ustreza vašim zahtevam in željam. Preprosto preglejte našo ponudbo in izberite prikolico, ki bo vašemu delu zagotovila dodano vrednost ter vam dolga leta zanesljivo služila.


nazaj na seznam