Gozdarska prikolica Palms za učinkovito in zanesljivo delo v gozdarstvu

8. januar 2024

Gozdarske prikolice predstavljajo ključno opremo v gozdarski industriji, omogočajo učinkovito spravilo in prevoz lesa iz gozda do predelovalnih obratov. Podjetje Palms, znano po vrhunskih gozdarskih prikolicah, je bilo ustanovljeno leta 1992. Skozi leta se je razvijalo in širilo svoje delovanje na različna področja, tako da je danes danes največji proizvajalec gozdarskih prikolic in dvigal v Evropi. Gozdarska prikolica Palms je postala sinonim za kakovost in zanesljivost. Z več kot 25 let izkušenj in znanja ohranja podjetje svojo vodilno pozicijo, trdo delo ter neprestan razvoj in izboljšave izdelkov pa so ključ do njihovega uspeha.

Njihova predanost trdemu delu se kaže v vrhunski gozdarski opremi, ki ne izpolnjuje le pričakovanj, temveč jih presega. Gozdarska prikolica Palms se ponaša z izjemno kakovostjo in zanesljivostjo. Gozdarska prikolica Palms je rezultat nenehnega izboljševanja ter sledenja najvišjim standardom, kar zagotavlja uporabnikom dolgotrajno in učinkovito delovanje. Družinsko podjetje Palms ohranja trdne temelje, kar se odraža v odnosu do strank. S trdnimi vrednotami, družinsko tradicijo ter vizijo za prihodnost ostaja Palms v ospredju gozdarske industrije, zagotavljajoč vrhunsko opremo in storitve.

Vodilna načela podjetja Palms

Podjetje Palms je zgrajeno na trdnih načelih, med katerimi izstopajo proizvodnja najboljše in najkakovostnejše opreme, inovativno olajšanje delovnih procesov v gozdarstvu, brezkompromisno ohranjanje kvalitete izdelkov ter dolgoročno vzdrževanje odnosa s strankami. Njihove prikolice in dvigala predstavljajo vrhunsko opremo, ki izpolnjuje visoke standarde in zahteve v gozdarski industriji.

Odlična kombinacija za različna gozdarska dela

Palms ponuja izdelke, ki so namenjeni prevozu in obdelavi lesa ter drugih gozdarskih produktov. Gozdarska prikolica Palms predstavlja odlično kombinacijo za različna gozdarska dela, saj je kvalitetna, zmogljiva in zanesljiva. S tem podjetje strankam omogoča sestavo vzdržljivega orodja iz vrhunskih materialov, ki izboljšuje učinkovitost in varnost pri delu. Gozdarska prikolica Palms je namenjena osebam, ki cenijo kvalitetno in zanesljivo opremo.

Zmogljive in lahke kompaktne prikolice

Prikolice serije S podjetja Palms predstavljajo kompaktno in lahko možnost z nosilnostjo med 6 do 10 ton. Njihova oblika je zasnovana za maksimalno nosilnost ob hkratnem zagotavljanju velikega nakladalnega prostora. Z enocevno šasijo omogočajo enostavno kombiniranje z gozdarskimi dvigali različnih generacij.

Večja nosilnost in površina za zahtevnejša opravila

Gozdarska prikolica Palms iz serije D se izkaže z večjo nakladalno površino in nosilnostjo, kar jo naredi primerno za prevoz večjih bremen in opravljanje bolj zahtevnih nalog v gozdarstvu. Delovni stroji iz serije U so znani po vzdržljivosti in trpežnosti, kar jih naredi primerne za zahtevne sečnje in prenašanje velikih obremenitev v gozdu.Profesionalne prikolice za najzahtevnejše pogoje

Za delo v najzahtevnejših pogojih so na voljo posebne gozdarske prikolice, opremljene s 4-kolesnim mehanskim pogonom (MDW) ali hidromehanskim pogonom (HMDW). Pri tem je pomembno poudariti, da prikolice s sistemom MDW 3.2 zahtevajo poseben menjalnik, zato so združljive le s traktorji, za katere so bile zasnovane.

Varnost, trajnost in učinkovitost

Oblikovna zasnova prikolice serije U zmanjšuje tveganje obtikanja za drevesnimi štori in drugimi ovirami. Hidravlične komponente so zaščitene in hkrati dostopne za enostavno vzdrževanje. Vse prikolice so opremljene z varnimi in močnimi rešetkami, ki ustrezajo direktivam EU, zagotavljajo varnost in skladnost z regulativami. Poseben premaz na orodjih zagotavlja dolgo življenjsko dobo in bistveno višjo vrednost ob morebitni nadaljnji prodaji, kar predstavlja trajno prednost izdelkov. Ohišje za obračanje prikolic so oblikovana in testirana z računalniškimi simulacijami, kar zagotavlja trdno konstrukcijo in številne prednosti v primerjavi z varjenimi konstrukcijami.

Vrhunski izdelki za vse vrste del v gozdarski industriji

Podjetje Palms se uveljavlja kot globalni proizvajalec vrhunskih gozdarskih prikolic in dvigal, ki postajajo nepogrešljiv pripomoček za raznovrstna dela v gozdarstvu in pri spravilu lesa. Izdelki podjetja so zasnovani v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, izhajajo iz dolgoletnih izkušenj in znanja ter so narejeni iz vrhunskih materialov, ki zagotavljajo zanesljivo delovanje in dolgo življenjsko dobo. Palms prikolice odlikuje visoka zmogljivost ter inovativne funkcije, prilagojene specifičnim zahtevam lesne in gozdarske industrije. S kombinacijo teh lastnosti, široke palete prilagoditev ter dodatne opreme podjetje strankam ponuja celovite rešitve, ki pomagajo pri optimizaciji in povečanju učinkovitosti njihovega dela.


nazaj na seznam