Gozdarske prikolice

PALMS gozdarske prikolice in dvigala

Palmse Mehaanikakoda (PALMS) je družinsko podjetje, ki sta ga leta 1922 ustanovila oče in sin. Danes je PALMS največji proizvajalec gozdarskih prikolic in dvigal v Evropi. Vodilni položaj so dosegli s trdim delom in konstantnim razvojem in izboljšavo svojih produktov. PALMS temelji na osnovi štirih bistvenih principov; s strastjo izdelajo najboljšo opremo, z inovacijami svojim strankam lajšajo delo v gozdarstvu, prisegajo na brezkompromisno kvaliteto svojih izdelkov in tkejo dolgotrajen in zaupanja vreden odnos s svojimi strankami.
 
Peta generacija PALMS gozdarskih dvigal in razširjena paleta modelov prikolic so produkti, ki so med najboljšimi, kar jih lahko kupite na tržišču. PALMS je razvil edinstveno rešitev in izjemno zaščitil hidravlične cevi od roke do rotatorja. Hidravlične cevi so skrite znotraj teleskopske roke, kar bistveno poveča vzdržljivost in zanesljivost. PALMS sistem zaščitenih cevi med roko in rotatorjem je bil uspešno testiran z najtežjimi opravili v gozdu. Patentiran sistem dvižnih gredi za vrtljive priključke zmanjša stroške vzdrževanja in poveča trajnost dvigal. Posebna prevleka na gredi tvori trajnejše povezave in jim daje nižji koeficient trenja, kar zmanjša porabo goriva. Točke, kjer so gredi podmazane, so locirane na priročnem mestu na robu ogrodja. Nove gredi nosilcev so nameščene na 4., 5. in 7. seriji dvigal.
 
Produkcijo PALMS dopolnjuje certifikat kakovosti SSAB ˇMy Inner Strenxˇ. Vsa dvigala so izdela iz švedskega jekla Strenx™ vrhunske kvalitete. Od leta 2017 naprej so vsi PALMS produkti obdelani s temeljnim premazom EPO s kataforezo, preden so prevlečeni s prahom. Kakovostni površinski premazi preprečujejo nastanek rje in dajo produktom višjo vrednost pri nadaljnji prodaji. PALMS je prvi proizvajalec na področju gozdarskih dvigal in prikolic v severni Evropi, ki uporablja KTL tehnologijo + prašno lakiranje.
Oblikovanje ogrodja PALMS gozdarskih prikolic in dvigal je zasnovano na računalniški simulaciji za testiranje trdnosti. Pomembni deli dvigala so ustrezno preizkušeni in oblikovani iz litega železa, kar zagotavlja bistvene prednosti v primerjavi z varjenim oblikovanje.
 
Vsaka stranka ima edinstvene želje. Pridružite se PALMS družini in izberite zanesljivo orodje, ki bo ugodilo vsem vašim potrebam za učinkovito delo v gozdu.

PALMS gozdarske prikolice in dvigala
Preverite našo ponudbo