Temared

Kvalitetne prikolice, varna uporaba in prijazne cene

Vstopite v svet prikolic Temared, ki slovijo po svoji vrhunski kvaliteti in cenovni dostopnosti! Temared prikolice so plod poljskega proizvajalca, ki stavi na skrbno izbrane materiale, precizno izdelavo in zanesljivo evropsko kvaliteto. S svojo ponudbo se Temared z lahkoto postavlja ob bok najboljšim proizvajalcem in prodajalcem avtomobilskih prikolic, ki so dostopne prav vsakemu žepu.

Verjeli ali ne, Temared prikolice so v zadnjih letih iz Poljske našle svojo pot skorajda po vsem svetu. Leta 2021 so jih izdelali približno 50.000, najdete pa jih v kar 57 državah na šestih celinah. Te številke zagotovo pričajo o priljubljenosti prikolic, ki slovijo tako po vrhunski kvaliteti kot odličnih cenah. Bi si radi omislili čisto svojo avtomobilsko prikolico Temared? Vabimo vas na ogled izdelkov v naši spletni trgovini, kjer vam je na voljo neposreden nakup. Vsem, ki bi se radi še bolj prepričali o svoji izbiri, pa svetujemo, da prek obrazca za povpraševanje stopite v stik z nami. Obljubimo, da se vam bomo oglasili takoj, ko bo to mogoče. Podali vam bomo čim več informacij in skušali ustrezno odgovoriti na vaša še tako zahtevna vprašanja.

Temared prikolice po vaših željah

Spoznajte številne možnosti, ki vam jih s svojimi prikolicami nudi Temared. Ta proizvajalec izdeluje vrhunske večnamenske prikolice za prevažanje avtomobilov, motorjev, štirikolesnikov in čolnov. Temared se ponaša s približno 300 modeli prikolic, pri čemer imate številne možnosti izbire. Čisto vsaka od njih je prežeta z najvišjimi standardi, ki zagotavljajo varno uporabo. Temared spada med največje proizvajalce avtomobilskih prikolic v Evropi, leta 2022 pa je ponovno prejel ugledno diamantno nagrado za najhitreje rastoča poljska podjetja.

V naši ponudbi so vam na voljo enoosne in tandem Temared prikolice.

Enoosne prikolice

Tako imenovana BOX prikolica je namenjena za prevažanje tovora, ki ga je treba dobro zaščititi pred zunanjimi vplivi. Stranice so vodoodporne, izdelane iz trpežne vezane plošče in dobro zatesnjene, zadaj pa so vrata, ki jih lahko zaklenete. Uporaba prikolice je preprosta in udobna. Enoosne prikolice serije ECO so namenjene splošnejši rabi oziroma prevozu različnega tovora. So zelo stabilne, različnih nosilnosti, njihovo podvozje je izredno trdno, stranice pa so izdelane iz pocinkane jeklene pločevine. Primerne so tudi za razna domača opravila. Temared prikolice MULTITRANSPORTER so univerzalne in primerne za prevoz vseh manjših vozil. Prikolici lahko po želji dodate bočne stranice. Prikolica CARKEEPER se odlično obnese ob prevažanju avtomobilov. Natovarjanje avtomobila je preprosto, možne so tudi različne nadgradnje.

Tandem prikolice

Tandem oziroma dvoosne Temared prikolice omogočajo varne prevoze tudi težjih tovorov. Prikolica serije CARKEEPER omogoča enostavno natovarjanje vozil – tudi tistih z zelo nizkim vzmetenjem. Večjo nosilnost zagotavlja tudi prikolica CARPLATFORM, ki zagotavlja stabilno in varno vožnjo. Dvoosna BUILDER prikolica je precej robustna in namenjena prevozu gradbenih strojev ter raznih težkih materialov, medtem ko se tudi serija ECO ponaša s kvalitetnimi tandem prikolicami.
Če vas zanimajo posamezne prikolice, vas vabimo k ogledu izdelkov v naši spletni trgovini ali izpolnitvi obrazca za povpraševanje in čim prej se vam bomo oglasili s podrobnimi informacijami.

Zase izberite le najboljše

Proizvajalec Temared, ki s svojimi vrhunskimi izdelki zadovoljuje uporabnike po vsem svetu, se ponaša s številnimi modeli prikolic, ki so namenjeni tako splošni kot bolj specifični rabi. Ponuja namreč različne prikolice za prevoz vozil (motorji, avtomobili, štirikolesniki) ter plovil, seveda pa tudi prikolice, ki so posebej izdelane za transport težjega in zahtevnejšega tovora. Temared prikolice so zanesljive, stabilne, trpežne, robustne in hkrati okretne ter neznansko funkcionalne. Zagotavljajo vam preprosto uporabo, udobno rokovanje ter učinkovite rezultate.

Zakaj izbrati Temared prikolice?


Širok nabor izdelkov

Podjetje Temared se ponaša s pestrim izborom avtomobilskih prikolic, ki so namenjene tako prevozu različnega tovora kot raznih vozil in plovil. Njihov asortima vključuje tako osnovne avtomobilske prikolice, ki so uporabne za vsakodnevno delo na vrtu, kot zmogljivejše in robustnejše prikolice za transport manjših in večjih vozil ter težje mehanizacije. Na voljo imajo številne modele, ki nudijo razne prilagoditve.


Najboljši materiali

Kvaliteta izdelkov se gradi na kvaliteti materialov, česar se zaveda tudi proizvajalec Temared, ki slovi po vrhunskih izdelkih. Zanje izbira le najbolje materiale in sestavne dele, pri čemer na kompromise ne pristaja. Zahvaljujoč skrbnemu izboru materialov so Temared prikolice odporne, stabilne in imajo dolgo življenjsko dobo.


Vrhunska izdelava

Ne le materiali, tudi proces izdelave prikolic mora potrjevati odličnost posameznih izdelkov. Proizvodnja prikolic temelji na preciznih, ponovljivih in zanesljivih postopkih, ki jih podpira najsodobnejša tehnologija v rokah sposobnih in motiviranih posameznikov.


Odlične cene

Kaj še dela Temared prikolice tako privlačne? Ugodne cene! Le redko boste za tako prijazno ceno dobili tako vrhunske izdelke, zato lahko na tem mestu zapišemo, da gredo pri Temaredu cene in kvaliteta z roko v roki.


Prilagodljivost in možnosti nadgradnje

Prikolice Temared so odlična izbira tudi zato, ker nudijo različne prilagoditve in omogočajo nadgradnjo. Marsikatera prikolica lahko iz na videz običajne postane pravo čudo, saj ji lahko dodate stranice, druga kolesa, ponjavo, vrata in številne druge dodatke, ki vam omogočajo skorajda unikatno avtomobilsko prikolico.


Ugleden proizvajalec z dolgoletno tradicijo

Temared se ponaša z dolgoletno tradicijo izdelave avtomobilskih prikolic in se skozi vsa leta delovanja še utrjuje na vrhu najuglednejših evropskih proizvajalcev. Zato ni pravzaprav nič nenavadnega, da so njegovi izdelki prisotni po vsem svetu. Svoj ugled gradi na kompleksnem procesu izdelave vrhunskih prikolic za vsakdanjo in specializirano rabo, kljub vsem uspehom pa ostaja na trdnih tleh – s cenami, ki so dostopne vsakomur.

Zaupajte torej tudi vi proizvajalcu, ki je že dolga leta prisoten na svetovnem trgu. Temared prikolice so izdelek, ki ga boste takoj posvojili. In za nič na svetu ga ne boste hoteli zamenjati. Avtomobilsko prikolico po svojih željah si lahko še danes zagotovite z nakupom v naši spletni trgovini ali pa v stik z nami stopite prek kontaktnega obrazca. Pričakujemo vas!

Video predstavitev blagovne znamke Temared


V primeru kakršnihkoli dodatnih vprašanj nas lahko kadarkoli kontaktirate.
Prav tako nam lahko kadarkoli pošljete povpraševanje po naših prikolicah s klikom na spodnjo povezavo:


POŠLJI POVPRAŠEVANJE