Palms

Prikolice in druga vrhunska gozdarska oprema

Razvoj in zgodovina podjetja Palms: Palmse Mehaanikakoda (Palms) je družinsko podjetje, ki sta ga leta 1992 ustanovila oče in sin. Skozi leta se je podjetje razvijalo in širilo svoje delovanje na različna področja. Danes je podjetje največji proizvajalec gozdarskih prikolic in dvigal v Evropi, Palms prikolica pa velja za sinonim kakovosti in zanesljivosti. Na podlagi več kot 25 let izkušenj in znanja podjetje ohranja svojo vodilno pozicijo s pomočjo trdega dela in neprestanega razvoja ter izboljšav svojih izdelkov.

Komu so namenjene Palms prikolice in dvigala?

Ponudba izdelkov, ki jih izdeluje vodilno podjetje na področju gozdarskih izdelkov obsega različne naprave, ki so namenjene prevozu in obdelavi večjih količin lesa in tudi drugih gozdarskih produktov. Če vas zanimajo kvalitetne, zmogljive in zanesljive gozdarske prikolice in dvigala, potem so izdelki podjetja Palms zagotovo odlična izbira. S kombiniranjem izdelkov, izdelanih iz vrhunskih materialov lahko sestavite nepogrešljivo in vzdržljivo orodje, ki vam bo olajšalo različna gozdarska dela.

Katera Palms prikolica je za vas najbolj primerna?

Palms prikolice serije S

Gre za kompaktne in lahke prikolice, katerih nosilnost se giba med 6 do 10 ton. Zasnovane so tako, da vam omogočajo čim večjo nosilnost, hkrati pa oblika zagotavlja čim več nakladalnega prostora. Prikolice z enocevno šasijo iz serije S lahko kombinirate z gozdarskimi dvigali iz 2., 3., 4., in 5. generacije.

Palms prikolice serije D

Zaradi večje nakladalne površine in večje nosilnosti je Palms prikolica serije D primerna za prenašanje večjih bremen in bolj zahtevnih opravil.

Palms prikolice serije U

Vzdržljivi in trpežni delovni stroji, ki jih najdete v seriji U, so primerni za zahtevne sečnje in so sposobni prenašanja tudi velikih obremenitev.

Posebne Palms prikolice

Za delo v najbolj zahtevnih pogojih so na voljo profesionalne gozdarske prikolice, ki ponujajo 4-kolesni mehanski pogon (MDW oznaka) ali pa hidromehanski (HMDW) pogon. Prikolice z mehanskim sistemom MDW 3.2. potrebujejo poseben menjalnik med gredjo traktorja in osmi prikolice, zato jih lahko uporabljamo samo s traktorjem, za katerega je bila prikolica zasnovana.

Gozdarska dvigala Palms

Visoko kakovostna dvigala, ki so zasnovana za specifične potrebe gozdarske in lesne industrije, bodo hitro postala nepogrešljiv dodatek vsake Palms prikolice. Zaradi svojih inovativnih funkcij in izjemne zmogljivosti omogočajo varno in učinkovito delo pri spravilu lesa. Ker so prilagojena razmeram na terenu in so narejena iz materialov najvišje kakovosti, vam bodo lahko dolga leta dobro in zanesljivo služila. Njihova ergonomska oblika povečuje produktivnost in olajša delo operaterja, široka paleta dodatne opreme pa poskrbi, da so odlična izbira za vsako dejavnost v gozdarski panogi. Če želite povečati učinkovitost svojih operacij in optimizirati svoje delovanje, potem so gozdarska dvigala podjetja Palms zagotovo odlična izbira.

Prednosti, ki jih ponujajo izdelki podjetja Palms

  • Patentiran sistem gredi pri vrtljivih priključkih poskrbi za manjše stroške vzdrževanja in večjo vzdržljivost  dvigal.
  • Delovna platforma in lestev na dvigalih sta udobni, varni in preprosti za uporabo.
  • Hidravlične cevi so skrite znotraj teleskopskega žerjava, kar znatno poveča njihovo vzdržljivost in zanesljivost.
  • Oblikovna zasnova, s katero se ponaša Palms prikolica serije U zmanjša tveganje, da bi obtičali za drevesnimi štori in drugimi ovirami. Hidravlične komponente se nahajajo znotraj okvirja in so zaščitene pred poškodbami, hkrati pa zlahka dostopne za vzdrževanje.
  • Vse prikolice so opremljene z varnimi in močnimi rešetkami, skladno z direktivami EU.
  • Dvigala so izdelana iz visoko kakovostnega švedskega jekla, kar zagotavlja njihovo odpornost in vzdržljivost.
  • Poseben premaz poskrbi, da vam orodje lahko dolgo časa služi in ima hkrati tudi bistveni višjo vrednost v primeru nadaljnje prodaje.
  • Zasnova ohišja za obračanje prikolic je bila izdelana na podlagi preizkusa trdnosti s pomočjo računalniških simulacij.  Na podoben način so testirana in oblikovana tudi različna gozdarska dvigala. Dizajn iz litega železa zagotavlja številne prednosti v primerjavi z varjenimi konstrukcijami.
  • Patentiran sistem za hitro, varno in enostavno zaklepanje vzvodov olajša delo in poskrbi za varno uporabo izbranega stroja.

Zakaj izbrati izdelke podjetja Palms?

Podjetje je po celem svetu poznano kot proizvajalec vrhunskih gozdarskih prikolic in dvigal, ki bodo postala nepogrešljiv pripomoček za vse vrste del na področju gozdarstva in spravila lesa. Njihovi izdelki so v skladu z najvišjimi standardi kakovosti zasnovani na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja, ter izdelani iz najboljših materialov, ki jim zagotavljajo zanesljivo delovanje in dolgo življenjsko dobo.

Tako prikolice kot dvigala so z visoko zmogljivostjo in inovativnimi funkcijami prilagojena specifičnim zahtevam dela v lesni in gozdarski industriji. V kombinaciji s široko paleto prilagoditev in dodatne opreme podjetje svojim strankam ponuja celovite rešitve, ki jim pomagajo pri optimizaciji in povečanju učinkovitosti njihovega dela.

V primeru kakršnihkoli dodatnih vprašanj nas lahko kadarkoli kontaktirate.
Prav tako nam lahko kadarkoli pošljete povpraševanje po naših prikolicah s klikom na spodnjo povezavo:

POŠLJI POVPRAŠEVANJE