Humbaur

Sinonim za kakovost in zanesljivost

Dolga in bogata zgodovina podjetja Humbaur se je začela že leta 1957, ko je bilo ustanovljeno podjetje v Nemčiji. Sprva se je podjetje ukvarjalo z prodajo različnih kmetijskih izdelkov (prikolice, plugi in mlini za žito), kasneje pa je podjetje svoje poslovanje razširilo tudi na druge panoge in se v sedemdesetih letih začelo usmerjati v proizvodnjo prikolic.

Katera Humbaur prikolica je za vas najbolj primerna?

Z 11 serijami in več kot 999 različnih modelov prikolic od 750 kg do 55 ton skupne teže, paleta izdelkov podjetja izpolnjuje najvišje standarde tehnologije. Za podjetje je ključnega pomena, da neprestano izpopolnjuje svoje tehnike obdelave različnih materialov. Tovarno podjetja v nemškem Gersthofnu vsak teden zapusti približno 1200 prikolic, kar je približno 60.000 enot na leto. Take rezultate lahko zagotovijo samo motivirani in usposobljeni strokovnjaki, na podlagi najboljšega znanja in izkušenj.

Vse prikolice so izdelane skladno z najvišjimi standardi kakovosti in varnosti. Izdelane so iz izključno najboljših materialov,  podjetje pa s sodelovanjem z najboljšimi dobavitelji zagotovi, da so prikolice trpežne in zanesljive. Ker so prikolice skrbno oblikovane in funkcionalno izdelane, so izjemno učinkovite in enostavne za uporabo.

V naši ponudbi so na voljo prikolice različnih oblik, velikosti in zmogljivostih. Med glavne prednosti Humbaur prikolic spada tudi njihova prilagodljivost. Glede na želje strank, je prikolice  mogoče prilagoditi njihovim specifičnim potrebam in tako zagotoviti, da ta čim bolj ustreza njihovemu namenu. To je še posebej pomembno za stranke, ki potrebujejo prikolico za posebne namene (npr. prevoz plovil, gradbenih strojev,…).

Če kljub široki ponudbi različnih modelov ne boste našli takega, ki bi ustrezal vašim potrebam, vam prikolico z veseljem izdelamo tudi po meri.

Modeli naših prikolic

Tovorna Humbaur prikolica

Tovrstne prikolice so idealna rešitev za prevažanje različnih materialov in tovora. V ponudbi prikolic boste našli platformne in nakladalne prikolice, kiper in tudi druge vrste prikolic, ki so bile izdelane za različne potrebe in namene. Ker so tovorne prikolice izdelane iz izjemno kakovostnih in trpežnih materialov, vam bodo lahko dolga leta koristno služile. Opremljene so z najnovejšimi varnostnimi funkcijami (varnostni trakovi, zavorne luči,…) in vam tako omogočajo, da tovor varno pripeljete do cilja. Prepričani smo, da boste v široki ponudbi prikolic našli tako, ki bo ustrezala tudi vašim potrebam – ne glede na to, ali boste prikolico uporabljali za prevoz strojev, gradbenega materiala ali drugega tovora. Za več informacij nam pošljite povpraševanje s klikom TUKAJ.

Humbaur prikolica za živali

Prikolice za prevoz živali so zasnovane tako, da poskrbijo za varen in udoben prevoz živali. V ponudbi boste tako našli različne vrste prikolic za prevod goveda, prašičev, ovc in konjev. Vse prikolice so opremljene s številnimi varnostnimi funkcijami, ki zagotovijo varnost in udobje živali med transportom. Vgrajeni varnostni trakovi, stene (preprečujejo premikanje živali) in vgrajeni prezračevalni sistemi (zagotavljajo kroženje zraka v prikolici) poskrbijo za udoben in varen prevoz. Če prevažate več živali naenkrat ali pa potrebujete prostor še za dodaten tovor, so v ponudbi na voljo tudi prikolice z ločenimi prostori. Prikolice Humbaur bodo poskrbele, da bodo živali varno in udobno prispele na cilj, ne glede na to, ali jih peljete na izlet, tekmovanje ali kmetijo. Za več informacij nam pošljite povpraševanje s klikom TUKAJ.

Hladilna in prodajna Humbaur prikolica

V ponudbi boste našli tudi velik nabor prikolic za prevoz in prodajo živil, ki so zasnovane tako, da med prevozom ohranjano temperaturne pogoje in kakovost hrane. Podjetje izdeluje hladilne prikolice za različne namene – manjše prikolice za prevoz na krajše razdalje in večje prikolice, ki so primerne tudi za zahtevnejše prevoze. Na voljo so tudi priročne prodajne prikolice, ki so idealno za prodajo na različnih prireditvah, uličnih festivalih in drugih dogodkih. Tudi prodajne prikolice so opremljene s hladilnimi enotami in različnimi predali in policami, ki omogočajo shranjevanje izdelkov in ohranjanje optimalne temperature hrane. Če potrebujete kakovostno in zanesljivo prodajno ali hladilno prikolico, potem je Humbaur prava izbira za vas! Za več informacij nam pošljite povpraševanje s klikom TUKAJ.

Specialna Humbaur prikolica

V ponudbi podjetja lahko najdete tudi specialne prikolice, kot so prikolice za prevoz kabelskih kolutov, prikolice z navoznimi rampami in druge prikolice, ki ustrezajo potrebam in namenom različnih kupcev. Vse prikolice so izdelane po najvišjih standardih kakovosti in uporabnikom zagotavljajo zanesljivost in varnost. Opremljene so z najsodobnejšimi tehnologijami, ki omogočajo enostavno uporabo in preprosto vzdrževanje. Ne glede na to, za kater model prikolice se boste odločili, ste lahko prepričani, da bo Humbaur prikolica zanesljiva in učinkovita, ter bo ustrezala vašim specifičnim zahtevam in potrebam. Za več informacij nam pošljite povpraševanje s klikom TUKAJ.

Preizkušena kvaliteta, stabilnost in 24 mesečna garancija

Podjetje Humbaur svoje izdelke preden jih ponudi na trgu skrbno preizkusi na testnih stezah, kjer njihovo delovanje in vzdržljivost preizkusi pod najtežjimi možnimi pogoji. Da bi zagotovili, da bodo prikolice zanesljive in učinkovite v različnih okoljih (npr. gradbišča, kmetijske površine, uporaba v komercialnih in domačih okoljih,…) je potrebno zagotoviti, da delujejo brezhibno in bodo lahko dolga leta služile svojemu namenu. Uporaba najbolj kvalitetnih materialov poskrbi za primerno trdnost in dolgo delovno dobo, ki bo omogočala brezhibno delovanje prikolice v vseh razmerah. Nudimo vam tudi 24 mesečno garancijo izdelke iz programa.

Video predstavitev blagovne znamke Humbaur

 

V primeru kakršnihkoli dodatnih vprašanj nas lahko kadarkoli kontaktirate.
Prav tako nam lahko kadarkoli pošljete povpraševanje po naših prikolicah s klikom na spodnjo povezavo:

POŠLJI POVPRAŠEVANJE