Živinske prikolice

Prikolica za živali nemškega proizvajalca Humbaur, ki slovi po kvalitetnih in zanesljivih izdelkih, je nepogrešljiv pripomoček pri prevozu živali.

Prikolica za živino je postavljena na privito, vroče cinkano šasijo z vzdolžnim nosilcem, ogrodje pa je sestavljeno iz vroče cinkanega okvirja ter stranic iz plastike, lesa ali aluminija. Za lažji dostop je prikolica za živali opremljena tudi z stranskimi vrati. Rampa z hidravličnimi vzmetmi, ki je prevlečena z gumo, omogoča enostavno nakladanje. Prikolica za živali je pokrita z močno ponjavo z okvirjem 300-350mm, ki živali med prevozom ščiti pred različnimi vremenskimi razmerami. Poleg opreme, ki jo vključuje prikolica za živino, lahko z dodatno opremo prikolico še bolj prilagodite vašim potrebam. V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi modeli, ki nudijo od 1.000 kg do 1.662 kg nosilnosti.

← nazaj

Če vas zanima kakovostna in zanesljiva prikolica za živino, potem je prikolica znamke Humbaur zagotovo dobra izbira. Proizvajalec prikolic Humbaur na evropskem trgu slovi po kvalitetnih, zanesljivih in vzdržljivih izdelkih. Da bi zagotovili zanesljivost svojih izdelkov Humbaur svoje prikolice preizkuša in testira v najtežjih možnih pogojev. Testi stabilnosti, vzdržljivosti podvozja, okvirja in komponent zagotovijo, da prikolice dobro služijo tudi kadar so izpostavljene večjim obremenitvam in izrednim razmeram.

Prikolica za živali je zasnovana tako, da vam bo prevoz živali čim bolj olajšala in še dolga leta dobro služila, tudi med uporabo v težkih pogojih.

Prikolica za živali – vključena oprema:

- šasija z vzdolžnim nosilcem
- 13 polni vtič
- vzvratna luč
- leseno dno debeline 18 mm
- vroče cinkan okvir
- rampa s hidravličnimi vzmetmi, podloga iz gume
- 2x privezni obroč
- stranska vrata
- ročaj za premikanje
- podporno kolo
- ponjava z okvirjem

Podjetje Trisa d.o.o. že dolga leta deluje na področju kmetijske in gozdarske mehanizacije. Na podlagi dolgoletnih izkušenj in strokovnega poznavanja panog v katerih deluje, z veseljem svetuje in pomaga kupcem pri izbiri in nakupu kakovostnih strojev in pripomočkov, ki jim pomagajo pri njihovem delu.

Če niste prepričani, katera prikolica za živino bi bila za vas najbolj primerna, vam bomo z velikim veseljem pomagali pri izbiri in skupaj bomo oblikovali prikolico, ki bo popolnoma ustrezala vašim potrebam.