Wiener Neustadt Gwwn

WIENNER NEUSTADT GWWN živinske prikolice

GWWN se nenehno ukvarja z nadaljnjim razvojem in inovacijami obstoječih izdelkov. Skupaj s kupci in partnerskimi podjetji razvijajo in nudijo tudi posamezne rešitve za proizvodnjo posebnih izdelkov.
Na proizvodni površini 6.250 m² se ne zanašajo samo na uporabo najsodobnejših strojev in naprav, temveč predvsem na trenutno zaposlenih 175 ljudi, ki niso le dobro usposobljeni, ampak tudi posebni ljudje. GWWN v veliki meri zaposluje ljudi s fizičnimi omejitvami, zaradi katerih še ne morejo delati na trgu dela ali ne morejo ponovno delati, lahko pa z GWWN opravljajo v celoti vrednoteno delo v skladu s kolektivno pogodbo o obdelavi kovin.
Posebej so ponosni na vrhunsko kakovost, proizvedeno na vseh področjih, kar so nam potrdile številne pohvale naših strank, vsi njihovi izdelki so tudi certificirani v ISO skladu.
 
Njihova nakupna politika pomeni opremljanje podjetja z najsodobnejšimi stroji in sistemi za okolju prijazno obdelavo visokokakovostnih materialov. Zdravje in ergonomija njihovih zaposlenih so vedno v središču novih idej in tehnologij.
 
Pri izbiri vhodnih materialov so pozorni tudi na okolijsko pravičnost. Pri izbiri dobaviteljev in partnerjev poskrbijo, da uporabljajo enake visoke okolijske standarde, ki veljajo v njihovem podjetju.
 
Zaščitene delavnice še naprej razvijajo svoje storitve z doslednim in v prihodnost usmerjenim izboljševanjem kakovosti. Lojalnost pogodb in zakonska skladnost predstavljata visokokakovostne lastnosti, varnost in varovanje zdravja pa je glavna naloga pri skrbi za zaposlene.
 
Okolijska politika podjetja GWWN vključuje obveznost, da zaposleni v podjetju in zunaj njega ravnajo okolju prijazno. Nenehno se postavljajo nove prednostne naloge za krepitev ozaveščenosti, da bi se ideja o varstvu okolja aktivno živela na vseh področjih. Sistem ravnanja z okoljem je v našem podjetju uveden in se uporablja od novembra 2016. Izpolnjene so zahteve standarda ISO 14001: 2015.
Njihov najvišji cilj je usposabljanje, zaposlovanje in vključevanje invalidov ob upoštevanju pravnega in ekonomskega okvira.
 
 
 

 
 
 

WIENNER NEUSTADT GWWN živinske prikolice
Preverite našo ponudbo