Prodajne prikolice

Vas zanima prodajna prikolica? V naši ponudbi najdete velik nabor prodajnih prikolic, ki vam bodo olajšale vaše delo.

Prodajna prikolica je opremljena z pocinkanimi armaturami in kakovostno razsvetljavo za lažje delo. Telo iz poliuretanskega jedra, ki je prevlečeno s pocinkano jekleno ploščo v prahu zagotavlja trdno in zanesljivo ogrodje vaše prikolice. Prodajna prikolica je na desni strani opremljena z loputo, ki se odpira s pomočjo plinskih vzmeti. Na ta način so vaši gostje in vaša ponudba zaščiteni pred dežjem in drugimi vremenskimi razmerami. Poglejte si izdelke v naši ponudbi in poiščite prodajno prikolico, ki bo najbolj ustrezala vašim potrebam.

Zakaj je prodajna prikolica tako priročna? Zagotavlja vam čist, suh in varen prostor za prodajo vaših izdelkov, ki si jih kupci lahko na suhem ogledajo pod odprto loputo. Prav tako vam prodajna prikolica vedno nudi možnost, da se kadarkoli odpeljete na drugo lokacijo in prodajo nadaljujete tam.

Prodajna prikolica – vključena oprema:

- 13 polni vtič
- vzvratna luč
- 18 mm dno s PVC oblogo
- ogrodje iz dvojnih 30 mm panelov
- vhodna vrata s ključavnico
- prodajna loputa s hidravličnimi vzmetmi in notranjim zaklepanjem
- 4 podpore za prodajno okno
- podporno kolo
- 2 ročki za manevriranje
Prodajna prikolica v naši ponudbi je izdelek proizvajalca Humbaur, ki velja za enega izmed vodilnih nemških proizvajalcev prikolic. V širokem naboru njihovih izdelkov se najdejo prikolice za kmete, konjarje, vrtnarje, trgovce, prevoznike, gradbenike in druge mojstre. Humbaur na podlagi strokovnega znanja in nenehne nadgradnje tehnologije zagotavlja, da so prikolice kakovostne, izdelane iz vrhunskih materialov in bodo kupcu še dolga leta dobro služile.

Niste prepričani, katera prodajna prikolica bi bila za vas najbolj primerna? Strokovnjaki v podjetju Trisa d.o.o. vam bodo z veseljem pomagali. Na podlagi dolgoletnih izkušenj vam bodo svetovali pri izbiri prikolice, ki bo zadostila vsem vašim željam in potrebam.