Prikolice za prevoz vozil

Vas zanima prikolica za prevoz vozil? Na naši spletni strani najdete bogato ponudbo različnih prikolic, med drugim tudi prikolice za prevoz motornih koles, prikolice za prevoz avtomobilom in boks prikolica za prevoz vozil.

Proizvajalec Humbaur že dolga leta velja za enega izmed vodilnih nemških proizvajalcev prikolic. Z nenehnim učenjem in nadgrajevanjem tehnologije proizvaja kakovostne in zanesljive prikolice, ki so oblikovane tako, da uporabnikom dolgo služijo in jim čim bolj olajšajo delo. Prikolice Humbaur so konstruirane in narejena na enem mestu, kar jim pomaga zagotavljati kakovost vseh izdelkov. Poglejte našo ponudbo v kateri se zagotovo najde tudi prikolica za prevoz vozil, ki bo ustrezala vašim željam in potrebam.

← nazaj

Kakšna prikolica za prevoz vozil je za vas najbolj primerna? Pred nakupom razmislite o svojih potrebah in za kaj boste prikolico uporabljali. Izbirate lahko med različnimi modeli, od osnovnega modela za občasno rabo ali pa modelov za vsakodneven prevoz vozil.

Prikolica za prevoz vozil – vključena oprema:

- 13 polni priključek
- vzvratna luč
- navozna rampa
- Humbaur luči

Enostavna enoosna prikolica za prevoz vozil vam omogoča prevoz manjšega avtomobila ali pa največ treh motornih koles. Prikolica dolžine 4,5 m nudi nosilnost do približno 1200 kg. Opremljena z stranicami iz vrati iz aluminija omogoča enostaven in zanesljiv prevoz vozil. V ponudbi najdete tudi prikolice namenjene za prevoz do treh motornih koles. Prikolica vključuje 3 stojala za motorno kolo, privez v podu in navozno rampo s 15° kotom dostopa.

Za bolj zahtevne uporabnike bo primerna prikolica za prevoz vozil, ki uporabniku ponuja več funkcionalnosti. Oprema, kot je ročni vitel z jekleno vrvjo, nagibna ploščad z mehanskim gibanjem, površina z vtiskovanjem lukenj za varno stojalo poskrbi, da je prevoz vozil enostaven in varen. Taka prikolica (odvisno od modela) nudi od 860 kg do 2.680 kg nosilnosti.

V ponudbi je na boljo tudi boks prikolica za prevoz vozil, ki poskrbi, da je vozilo med prevozom zavarovano pred vsemi možnimi vplivi. Opremljena je z električnim vitlom (vključen tudi kabel in daljinski upravljalec), ki omogoča enostavno nakladanje tovora na prikolico. Če potrebujete pomoč ali nasvet pri izbiri prave prikolice, vam bomo v podjetju Trisa d.o.o. z veseljem pomagali. Kontaktirajte nas in naši strokovnjaki vam bodo na podlagi dolgoletnih izkušenj z veseljem svetovali pri izbiri.