Prikolica za konje

Vas zanima prikolica za konje? Poglejte si našo ponudbo različnih modelov priznane znamke Humbaur in poiščite izdelek, ki vam bo najbolj ustrezal. Prikolica za konje je nepogrešljiv pripomoček za vse jahače in lastnike konj. Kadar želimo konja varno in udobno prepeljati na drugo lokacijo, je kakovostna in zanesljiva prikolica za konje ključnega pomena. Pri nakupu prikolice za konje moramo biti še posebej pozorni na enostavnost nakladanja in seveda na to, da bo konj med vožnjo na varnem in mu bo čim bolj udobno.

V naši široki ponudbi različnim modelov se zagotovo najde tudi prikolica za konje, ki bo ustrezala vašim potrebam. Izbirate lahko med bogatim naborom različnih modelov, od osnovnih pa do bolj naprednih modelov, ki vam nudijo vse, kar potrebujete za prevoz konja.

← nazaj

Kvalitetna in zanesljiva prikolica za konje zagotavlja varen in udoben transport živali. V naši ponudbi najdete prikolice vodilnega nemškega proizvajalca različnih avtomobilskih prikolic. Podjetje Humbaur proizvaja kakovostne prikolice za trgovce, prevoznike, kmete, konjarje, gradbenike in druge mojstre. Prikolice so narejene iz kakovostnih materialov in so prilagojene potrebam kupcev. Da bi zagotovili vzdržljivost in zanesljivost izdelkov so prikolice testirane pod najtežjimi pogoji.

Izbirate lahko med prikolicami za prevoz posameznih živali ali pa izberete prikolico, ki vam omogoča prevoz dveh živali na enkrat. Manjše prikolice za konje vam nudi 910 kg nosilnosti, bolj napredni modeli (kot na primer prikolica za konje tandem Humbaur Notos PLUS 3500) nudi kar 2.095 kg nosilnosti. Tla in klančina za dostop v prikolico so pokrite z gumo, ki zagotavljajo lažji oprijem in večjo stabilnost pri nakladanju in prevozu živali, stranska zaščita pa stene zaščiti pred morebitnimi brcami. Poskrbite za varen in učinkovit prevoz in izberite prikolico za konja, ki bo ustrezala vsem vašim potrebam. Prepričani smo, da boste v ponudbi našli pravi izdelek, ki vam bo še dolga leta zanesljivo služil.

V podjetju Trisa d.o.o. svojim kupcem že od leta 2008 nudimo kakovostne izdelke iz področja kmetijske in gospodarske mehanizacije. Svoje znanje na področju z veseljem delimo tudi s svojimi kupci. Če niste prepričani katera prikolica za konje bi bila za vas najbolj primerna, vam bomo pri izbiri z največjim veseljem pomagali in svetovali.