Humbaur Kiper prikolica

Humbaur Avtomobilska kiper prikolica je nepogrešljiv pripomoček, ne glede na to ali prevažate gradbeni material, rože ali drevesa za zasajanje vrta ali pa motorna kolesa in druge stroje. V naši ponudbi najdete kakovostne izdelke, kot je kiper prikolica znamke Humbaur. Gre za enega izmed vodilnih nemških proizvajalcev, ki že dolgo slovi po kvalitetnih novostih na področju prikolic.

Kiper prikolica je še posebej priročna in uporabna, saj vam s pomočjo jeklene prekucne ploščadi in ročne ali električne črpalke omogoča, da tovor brez težav stresete iz prikolice. Vaše delo še dodatno olajša možnost nagiba zadaj ali pa na strani. Osnovna kiper prikolica nudi 900 kg nosilnosti, v ponudbi pa lahko izbirate tudi med številnimi bolj zmogljivimi modeli, ki nudijo nosilnost tudi do 2.250kg.

V naši ponudbi najdete širok nabor avtomobilskih prikolic znamke Humbaur. Gre za enega izmed vodilnih nemških proizvajalcev prikolic za avto. Številni modeli (med njimi tudi kiper prikolica) bodo navdušili trgovce, vrtnarje, kmete, prevoznike, gradbenike in druge mojstre. Vse prikolice so dobro tehnično zasnovane in vzdržljive tudi v primeru vsakodnevne uporabe. Preizkušene so v najtežjih pogojih, zato zagotavljajo dolgo delovno dobo in kvaliteto.

Prednosti, ki vam jih nudi kiper prikolica znamke Humbaur (določene lastnosti veljajo samo pri posameznih modelih):

-          kakovostni materiali (vroče cinkana in varjena šasija in keson)
-          cinkano dno (debelina 3mm)
-          možnost odpiranja vseh stranic
-          ročna črpalka z 3 stopenjskim hidravličnim cilindrom
-          opremljena z avtomatičnim podpornim kolesom
-          na zadnjem odbijaču zaščita za luči
-          pritrdilne ročke so nameščene na zunanjem okvirju
-          nosilnost od 900kg do 2.250kg
-          45° kot kipanja, določeni modeli omogočajo 3-strano kipanje

Humbaur Kiper prikolica bo zagotovo postala nepogrešljiv in koristen pripomoček, ki vam bo olajšal marsikatero delo. Za občasno rabo bo dovolj osnovna kiper prikolica, bolj zahtevni uporabniki pa lahko izbirajo med bogato ponudbo modelov, ki nudijo velik nabor prednosti in funkcionalnosti.

Z možnostjo kipanja tako na zadnjem delu, kot tudi na strani, bo kiper prikolica zadovoljila tudi najbolj zahtevne uporabnike. Določeni modeli omogočajo tudi pritrditev klančin, ki vam olajšajo dvigovanje in prenašanje tovora v samo pri prikolico. Vas zanima kiper prikolica ali kakšna druga vrsta prikolic? Kontaktirajte nas in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri in vam pomagali poiskati pravi izdelek za vas.