Humbaur

Avtomobilske prikolice HUMBAUR

Humbaur je eden izmed vodilnik nemških proizvajalcev prikolic. Pomemben dejavnik tega uspeha so številne novitete na področju prikolic, ki jih Humbaur iz leta v leto vestno daje na trg. Vizija podjetja Humbaur je dolgoročna in je nenehno v stiku s potrebami svojih strank. Nenehno nadgrajuje proizvodno tehnologijo, zato prikolice ustrezajo strogim zahtevam glede kakovosti. Strokovno znanje, gradnja in proizvodnja podjetja Humbaur je »Izdelano v Nemčiji«, posebno pozornost pa posvečajo tudi dobrim delovnim pogojem, kar dodatno vpliva na kakovost njihovih izdelkov. Prikolice so konstruirane in proizvedene na enem mestu, kar pomeni, da imajo kratko razvojno pot in jasno, samozavestno medresorsko sodelovanje.

Podjetje Humbaur nenehno ugotavlja, kaj stranke v resnici želijo. Svoj širok nabor različnih modelov razvija v tesnem sodelovanju in posvetovanju s svojimi zastopniki. Trenutno je na voljo več kot 415 modelov, med katerimi svojo idealno prikolico lahko najdejo trgovci, vrtnarji, prevozniki, kmetovalci, ljubitelji konj, gradbeniki in samosvoji mojstri. Humbaur ima v svoji ponudbi asortima posebnih modelov, ki odražajo zahteve strank. Sem spadajo prikolice s hidravličnimi dvižnimi vrati, delavniške in strojne prikolice, kot tudi promocijske prikolice. Vse njihove funkcije so tehnično dobro zasnovane in izdelane za naporno vsakodnevno uporabo. Nekatere nadgradnje so izdelane s sodobnim postopkom vbrizgavanja, ki je edinstven v dejavnosti priklopnikov. Prednosti so precizna natančnost vgradnje, stabilnost in izredno gladka površina. Poleg tega proizvodnja povzroča nizko stopnjo emisij, kar izredno dobro vpliva na korist okolja.

Humbaur svoje prikolice preizkuša na testnih stezah, kjer simulirajo najtežje možne pogoje. S testom stabilnosti in vzdržljivosti podvozja, okvirja in komponent zagotavlja izjemno kakovost svojih izdelkov.
Prikolice so vsak dan izpostavljene izrednim razmeram in obremenitvi, bodisi na gradbišču, v kmetijstvu ali drugih komercialnih in domačih okoljih. Zato je izjemno pomembno, da vsaka prikolica deluje brezhibno  brez neprijetnih presenečenj v vseh pogojih. Humbaur prikolice so zato izdelane iz kakovostnih materialov primerne trdnosti, kar jim zagotovi kvaliteto in dolgo delovno dobo.

Avtomobilske prikolice HUMBAUR
Preverite našo ponudbo